Schilderijenkinderkamer.nl

Bestelling en levering

www.canvaskinderkamerschilderij.nl, binnen een week een origineel canvas kinderschilderij aan de muur!

Bestellen

Bestellen bij www.canvaskinderkamerschilderij.nl is simpel, dit kan via het bestelproces van onze site of via de e-mail. Op onze website kunt u via de categorieën een keuze maken voor een product. U kunt een keuze maken uit de drie categorieën: Beesteboelies, Oeliboelies en Naamschilderijen.

Voor Beesteboelies en Oeliboelies kunt u het bestelproces volgen, waarbij u een figuur, achtergrond en een formaat kiest.

Voor de Naamschilderijen, kunt u het bestelproces volgen, waarbij u een figuur, achtergrond en een formaat kiest. Daarnaast kunt u een naam en eventueel een geboortedatum invoeren. U krijgt nadat uw bestelling binnen is gekomen via de mail een digitale schets. Na goedkeuring van de digitale schets wordt het Naamschilderij in productie genomen.

In het winkelmandje kunt u uw bestelling zien en eventueel wijzigen.

Levering

De schilderijen worden via onze pakketdienst verzonden en zodanig verpakt dat beschadiging tijdens verzenden nagenoeg uitgesloten is.

Voor alle bestellingen binnen Nederland en België  geldt dat ze gratis verzonden worden!

www.canvaskinderkamerschilderij.nl streeft naar een goede en snelle levering. Wanneer wij niet in staat zijn om een bestelling binnen de beschreven levertijd te leveren, wordt u daar van op de hoogte gebracht.

Levertijd

Beesteboelies en Oeliboelies:

  • Levertijd: 4 a 6 werkdagen

Naamschilderijen:

  • Levertijd: na goedkeuring van de digitale schets 4 a 6 werkdagen

De levertijd geldt vanaf de dag dat de betaling is bijgeschreven.

Betaling

Bij www.canvaskinderkamerschilderij.nl kunt u kiezen uit twee betalingsmogelijkheden namelijk IDEAL of een vooruitbetaling. Zo kunt u veilig en gemakkelijk via u eigen bank betalen. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u een betalingsmogelijkheid kiezen. De bestelling wordt in productie genomen nadat de betaling bijgeschreven is. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

www.canvaskinderkamerschilderij.nl is een product van Kids Love Art.

Retourzending

Mocht een product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan is het mogelijk een bestelling binnen 5 werkdagen op eigen kosten te retourneren. U dient ons 48 uur na ontvangst van uw bestelling, schriftelijk op de hoogte te stellen. Graag zouden wij willen weten, waarom u het product wilt retourneren. Het product mag niet beschadigd of gebruikt zijn en dient netjes te worden verzonden.